Wednesday, February 27, 2013

Farzeen dalam Pesan Atok musim Baru


Ajeen terpilih pada first audition untuk program "Pesan Atok di TV9". Dia memang berani dan bersemangat..sebenarnya bila nengok perangai Ajeen tak ubah macam perangai Fatin masa kecik-kecik dulu.Apa-apa event selalu nak kedepan, memang tak tahu takut langsung.

Sebelum bercuti ke terengganu,teacher mawar call kata kena pakai jubah.Mana plak nak cari jubah ni..padahal masa aku gi jakarta banyak jubah untuk kanak2 tapi masa tu beli untuk kakak2 dia aje.Rugi pulak rasanya tak beli kat sana coz harganya murah compare kat sini.Kat terengganu pula merata2 tempat kami cari jubah..alhamdulillah akhirnya jumpa di rumah2 kedai berhampiran dengan rumah arwah mok.

Aku dan husband amik cuti untuk rakaman program ni.Kebetullan the day lepas cuti CNY tapi tup2 last minit program ni di tangguhkan coz datuk ustaz Hassan Din tak dapat hadir ada masalah yang tak dapat di elakkan.Nampak gayanya aku dan Fatin jelah teman Ajeen pergi ntv9 di Glenmarie.

Leceh jugak proses rakaman ni..sampai sana pukul 10 pagi hinggalah ke 4 petang.Group Ajeen perform dalam 2.30 pm.Sempatlah husband aku datang so dapat jugak dia nengok Ajeen.Apa2pun  Ajeen memang happy dan esoknyapun dia nak pergi studio lagi..So akupun tak tahu bila kuar TV mugkin nanti pihak tv9 akan call bila akan keudara.Sure Ajeen tak sabar nak nengok muka dia kuar TV.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails