Sunday, April 20, 2014

Ummi...Hari ni Birthday Faiz lah...

Sekali lagi aku diuji..
Diuji dengan kelupaan dengan birthday anak2.Mungkin bagi aku kecil je tapi besar maknanya bagi anak2.Sorry Faiz ..and terima kasih farah kerana ingatkan tarikh 20 April.
InsyaAllah semua mendoakan Faiz berjaya didunia dan akhirat..

Friday, April 18, 2014

Best Western prima inland resort

Wow..panjang nyer nama resort ni..actually dulu2 dikenali sebagai Tiara Beach Resort.Cuti sekolah bulan 3 baru2 ni kami sempat bawak budak2 ke PD..percutian kami yg terdekat.Tahun ni banyak sangat dugaan melanda dengan pak mertua sakit so hati memang tak tenang untuk bercuti jauh2.Semoga Allah permudahkan urusan kami sekeluarga.

Thursday, April 10, 2014

Birthday Kakak 7 April

Kakak: Ummi ingat tak hari ni??
Ummi: Hari ni? Kenapa?
Kakak: Birthday kakaklah...
Ummi : Happy birthday kakak...

Bila kita di kejauhan memang merindui sangat ucapan2 dari yang tersayangkan..
sorry kakak...ummi pepagi memang kalut nak pi kerja dan siapkan adik2 kebetulan hari isnin pulak tu...
Apa2pun ummi doakan anak ummi berjaya didunia dan akhirat..luv n miss u....

Saturday, February 22, 2014

Sweet 6 years

Happy birthday our sweet heart...

Wednesday, February 19, 2014

Roti..Roti

Sebenarnya malu nak post percubaan pertama setelah amik kelas buat roti.Inipun atas permintaan sifarah..mungkin boring asyik belajar aje dan weekend tu kami tak kemana cuma sempat ziarah pil di ijn.

Seronok depa2 ni membentuk roti sehinggakan ada yg nak bukak kedai bakerylah dan yg bujang plak tetiba bercita2 jadi chef.

Apa2pun practice make perfect..pokok pangkal kena rajin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails