Thursday, November 28, 2013

Agro Resort Setiu

Terengganu lagi..lepas ni dalam setahun bukan sekali dua je balik terengganu..selalu gamaknya.
Best memanglah best tapi penat gak duk dlm keta lelama.Masa hantar anak aku di Setiu,kami menginap di Agro Resort.Tempat ni sesuai untuk aktiviti team building ataupun kem2 motivasi.Tak sesuai jika saja2 nak menginap disini walaupun terdapat kolam renang.Tempatnya juga sunyi dan agak jauh dari jalan raya.
Kami tiada pilihan dan resort ni saja yang ada selain hotel2 rumah kedai di bandar permaisuri.




1 comment:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails